Torulaspora Delbrueckii WLP606
White Labs
WLP606 är en vildjäst som är isolerad från fruktträd i Danmark.
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recensionWLP606 är en vildjäst som är isolerad från fruktträd i Danmark. Detta är en av stammarna som finns i WLP611.
Den här vildjästen kan förutom jäsning av öl även användas till cider och vin. WLP606 producerar mycket estrar och bidrar även med fenoler.
WLP606 jäser långsamt och rekommenderas att användas tillsammans med annan jäst.
Alkoholtolerans | ABV 10% |
Dosering | 1 rör till ca 20 liter |
Flockning | Låg |
Flytande / Torr | Flytande Jäst |
Jästemperatur | 10 - 30°C |
Jästtyp | Brettanomyces - Bakterier |
Utjäsningsgrad | 30 - 80% |
Förvaringsanvisning | I kyl |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.