K.22 Stalljen Ekologisk Kveik Yeastery 7 g
Kveik Yeastery
K.22 Stalljen kveik har en smak och arom från tropisk frukt, mango och ananas, samt lättare toner av apelsin och citron. Vid en optimal temperatur på 31–35°C kan du räkna med att jäsningen tar upp till 72 timmar.
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recension, klicka HÄR!K.22 Stalljen kveik kommer från Stig Seljeset i Hornindal, Norway. K.22 Stalljen jäser bra från 8°C upp till 38°C. Detta gör den idealisk för situationer där ingen temperaturkontroll är tillgänglig.
Vid en optimal temperatur på 31–35°C kan du räkna med att jäsningen tar upp till 72 timmar. Vid jäsning vid lägre temperaturer kan man förvänta sig att jäsningstiden ökar.
SMAKPROFIL: Fruktiga toner med tropisk frukt, mango och ananas, samt lättare toner av apelsin och citron. Intensiteten är medelhög vid höga jäsningstemperaturer, och vid lägre temperaturer blir den mindre intensiv.
ÖLSTILAR: Pseudo-lager, IPA, NEIPA och Pale Ale
Alkoholtolerans | ABV 15% |
Flockning | Hög |
Flytande / Torr | Torrjäst |
Jästemperatur | 8 - 38°C |
Jästtyp | Ale |
Jästtyp | Kveik |
Förvaringsanvisning | I kyl |
Storlek | 7 g |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.