0

Belgian Saison | Wyeast 3724

Wyeast


En traditionell jäst som har kryddig, komplex arom. Den är väldigt syrlig och torr i smaken och har en mild fruktighet


  • Finns i lager: 5 st
99 kr
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner
5 / 5

Jästen är en klassisk farmhouse ale-jäst. En traditionell jäst som har kryddig, komplex arom. Den är väldigt syrlig och torr i smaken och har en mild fruktighet.

Jästen når sin fulla potential genom att öka och minska jästemperaturen. Jästen har en snabb start för att plötsligt stanna vid 1.035 SG. Den kommer att jäsa ut om man ger den tid och varmare temperaturer.

Passar: Saison och Farmhouse

Alkoholtolerans ABV 12%
Dosering 1 pkt / 19-20 L
Dosering Aktivatorn i påsen gör att du kan hälla i jästslurryn direkt utan att göra en förkultur/starter. Slå till på paketet så ampullen i påsen går sönder och paketet sväller upp. Vid starkare vört kan man behöva göra en förkultur.
Flockning Låg
Flytande / Torr Flytande Jäst
Jästemperatur 21 - 35°C
Jästtyp Farmhouse
Jästtyp Saison
Utjäsningsgrad 76 - 80%
Förvaringsanvisning I kyl
Storlek 125 ml
Vara Bryggeri Handelsbolag• 2019-04-22

Denna gjorde vår amarillo single hop pale ale till en mer spännande och fruktig öl. Mäskar man runt 65 och låter den jäsa ut bra får man en torr fast ändå fruktig och fyllig öl. Mycket uppskattat

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

Vanliga frågor

Q: Kan jag handla på plats hos er?
A: Vi är en renodlad e-handel och har ingen butik. Däremot går det utmärkt att hämta din order på plats hos oss. Är du nyfiken på en specifik produkt eller en rundtur kan du boka in en tid så visar vi den mer än gärna för dig! Vår personal brygger öl själva och använder produkterna vi säljer. Kontakta veronica@maltmagnus.se för mer information.

Q: Hur snabbt får jag svar?
A: Snabbt! Vi finns på telefon mellan 07.00-15.00 alla arbetsdagar, ring växeln på 019-18 97 90.  Skicka e-post till oss på info@maltmagnus.se. Vill du nå oss utöver arbetstid kan du kontakta oss via vår Facebook eller Instagram med ett direktmeddelande. 

Q: När levereras mina varor?
A: Vi skickar vanligtvis din order inom 1-2 arbetsdagar från vårt lager. Har du bråttom väljer du till MM-Express i kassan, då skickar vi samma dag om du lagt din order innan kl. 10.00. Vi skickar våra varor med Bring där transporttiden beräknas ta vanligtvis mellan 1-2 arbetsdagar, beroende på valt alternativ + din orts leveransbestämmelser.