0

Torulaspora delbrueckii WLP603 | REA

White Labs


Passerat eller kort bäst före-datum.


  • Finns i lager: 1 st
89 kr
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension

Denna stam av icke-konventionell bryggjäst är en maltosnegativ jäststam som är idealisk för öl med låg alkoholhalt eller för att blandas med en annan stam med högre utjäsningsgrad. Denna stam jäser inte maltos eller andra större sockerarter, den jäser endast glukos, sackaros och fruktos.
Denna stam har hög esterproduktion och passar bra till stilar som en fruktiga IPA eller saison öl. Denna speciella stam isolerades av äpplen från en ö i Norge. Även om detta skulle kategoriseras som en vildjäst, skulle denna stam normalt inte betraktas som en ölspoiler eftersom den inte har förmågan att jäsa större sockerarter. Att använda denna stam för att skapa en öl med låg alkohol kräver ett modifierat recept.

STA1: Negativt

Dosering 1 rör till ca 20 liter
Flockning Låg - Medium
Flytande / Torr Flytande Jäst
Jästemperatur 19 - 23°C
Jästtyp Lågalkohol
Utjäsningsgrad 20%
Förvaringsanvisning I kyl

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

Vanliga frågor

Q: Kan jag handla på plats hos er?
A: Vi är en renodlad e-handel och har ingen butik. Däremot går det utmärkt att hämta din order på plats hos oss efter du har fått SMS om att din order är färdig. Är du nyfiken på en specifik produkt eller en rundtur kan du boka in en tid så visar vi den mer än gärna för dig! Vår personal brygger öl själva och använder produkterna vi säljer. Kontakta veronica@maltmagnus.se för mer information.

Q: Hur snabbt får jag svar?
A: Snabbt! Vi finns på telefon mellan 07.00-15.00 alla arbetsdagar, ring växeln på 019-18 97 90. Skicka e-post till oss på info@maltmagnus.se. Vill du nå oss utöver arbetstid med enklare frågor kan du kontakta oss via vår Facebook eller Instagram med ett direktmeddelande. Frågor gällande order, reklamation m.m skickas alltid till info@maltmagnus.se

Q: När levereras mina varor?
A: Vi skickar vanligtvis din order inom 1-2 arbetsdagar från vårt lager. Har du bråttom väljer du till MM-Express i kassan, då skickar vi samma dag om du lagt din order innan kl. 10.00. Vi skickar våra varor med Bring och PostNord där transporttiden till en Pick Up Point / Service Point / Business Parcel beräknas ta vanligtvis mellan 1-2 arbetsdagar, beroende på din orts leveransbestämmelser. Home Delivery är ca 3-10 arbetsdagar beroende på ort.