Ringwood Ale | Wyeast 1187
Wyeast
tydliga fruktestrar med en maltig komplex profil
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recensionRingwood Ale Wyeast 1187 producerar tydliga fruktestrar med en maltig komplex profil. Hög flockning gör att ölet klarnar bra utan filtrering.
En ordentlig diacetylrast rekommenderas mot slutet av jäsningen.
PASSAR: Porters, Stouts, Brown Ales, American IPAs
JÄSTSTAM: Saccharomyces Cerevisiae
INSTRUKTIONER:
- Produktionsdatumet på jästen påverkar hur många dagar innan du behöver smacka påsen. Är det t.ex. 1 månad från produktionsdatum smackar du påsen 1 dag innan bryggning. Två månader = 2 dagar osv.
- Gör alltid förkultur/starter på flytande jäst.
Alkoholtolerans | ABV 10% |
Dosering | 1 pkt / 19-20 L - Förkultur rekommenderas |
Flockning | Hög |
Flytande / Torr | Flytande Jäst |
Jästemperatur | 18 - 23°C |
Jästtyp | Ale |
Utjäsningsgrad | 68 - 72% |
Förvaringsanvisning | I kyl |
Storlek | 125 ml |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.