0

Malolactic Bacteria I WLP675 | REA

White Labs


Passerat eller kort bäst före-datum.


  • Finns i lager: 1 st
109 kr ( -45% )
59 kr
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension, klicka HÄR!

Används vid malolaktisk jäsning vid vintillverkning vilket innebär: Omvandling av äppelsyra till mjölksyra av bakterier från mjölksyrabakterie-familjen.

Mjölksyra är mindre surt än äppelsyra, vilket i sin tur minskar surheten och ger vinet en mjukare och rundare smak.

Dosering 1 rör till ca 20 liter
Flytande / Torr Flytande Jäst
Jästtyp Bakterier
Jästtyp Vin
Förvaringsanvisning I kyl

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.