London Ale III | Wyeast 1318
Wyeast
Populär vid bryggning av New England IPA, också kända som Juicy och Hazy IPAs
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recensionLondon Ale III Wyeast 1318 kommer från ett traditionellt bryggeri i London, England.
Wyeast 1318 har en underbar välbalanserad malt- och humleprofil samt lämnar en viss restsötma.
London Ale III har blivit väldigt populär vid bryggning av New England IPA / NEIPA, också kända som Juice och Hazy IPAs med sin fruktighet.
PASSAR: NEIPA, Brittiska Bitters, Brittiska Pale Ale och IPAs, Brown Ale
JÄSTSTAM: Saccharomyces Cerevisiae
INSTRUKTIONER:
- Produktionsdatumet på jästen påverkar hur många dagar innan du behöver smacka påsen. Är det t.ex. 1 månad från produktionsdatum smackar du påsen 1 dag innan bryggning. Två månader = 2 dagar osv.
- Gör alltid förkultur/starter på flytande jäst.
Alkoholtolerans | ABV 10% |
Dosering | 1 pkt / 19-20 L - Förkultur rekommenderas |
Flockning | Hög |
Flytande / Torr | Flytande Jäst |
Jästemperatur | 18 - 23°C |
Jästtyp | Ale |
Utjäsningsgrad | 71 - 75% |
Förvaringsanvisning | I kyl |
Storlek | 125 ml |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.