0

Lactobacillus Buchneri WLP673

White Labs


Lactobacillus Buchneri rekommenderas både om du vill köra kettle souring, sour mash eller vid sekundär jäsning.


  • Finns i lager: 2 st
89 kr
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension

Lactobacillus Buchneri rekommenderas både om du vill köra kettle souring, sour mash eller vid sekundär jäsning. Lactobacillus Buchneri har rätt låg humletolerans så håll vörten under 15 IBU.

 

Dosering 1 rör till ca 20 liter
Flytande / Torr Flytande Jäst
Jästtyp Brettanomyces - Bakterier
Förvaringsanvisning I kyl

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.