0

Lactobacillus Brevis WLP672

White Labs


Perfekt till kettle souring


  • Finns i lager: 4 st
89 kr
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension

Lactobacillus Brevis WLP672 är en stavformad Lactobacillus-bakterie som används för att sura ner öl antingen genom traditionell surningsteknik eller i gryta (kettle souring).

Den här stammen producerar mer mjölksyra än Lactobacillus Delbrueckii WLP677. 

Rekommenderad högsta temperatur är 40°C.

Alkoholtolerans ABV 10%
Dosering 1 rör till ca 20 liter
Flockning Låg
Flytande / Torr Flytande Jäst
Jästemperatur 20 - 40°C
Jästtyp Brettanomyces - Bakterier
Utjäsningsgrad 80%
Förvaringsanvisning I kyl

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.