Farmhouse Ale | Wyeast 3726
Wyeast
Jästen är perfekt vid bryggning av Farmhouse Ale och Saison
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recensionDenna stam producerar komplexa estrar balanserade med jordiga/kryddiga toner. Avslutas syrligt, torrt och pepprigt.
PASSAR: Saisons och Farmhouse Ales.
INSTRUKTIONER:
- Produktionsdatumet på jästen påverkar hur många dagar innan du behöver smacka påsen. Är det t.ex. 1 månad från produktionsdatum smackar du påsen 1 dag innan bryggning. Två månader = 2 dagar osv.
- Gör alltid förkultur/starter på flytande jäst.
Alkoholtolerans | ABV 12% |
Dosering | 1 pkt / 19-20 L - Förkultur rekommenderas |
Flockning | Medium |
Flytande / Torr | Flytande Jäst |
Jästemperatur | 21 - 29°C |
Jästtyp | Belgisk |
Jästtyp | Ale |
Utjäsningsgrad | 74 - 79% |
Förvaringsanvisning | I kyl |
Storlek | 125 ml |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.