0

Champagne WLP715

White Labs


För jäsning av champagne, cider och torra viner.


  • Slut i lager
89 kr
{{ price }}

Bli notifierad

Påminn mig

Tack för ditt intresse! Du kommer bli notifierad när varan återigen finns i lager i butiken.

  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension

Klassisk jäst som används för att producera champagne, cider och torra viner. Detta är en ren och neutral jäst.

Alkoholtolerans ABV 18 %
Dosering OBS!: Detta är en allmän beräkning. Normalt räcker ett jästpaket till 19 liter öl då du oftast väljer en jäst anpassad för ölstilen du har bryggt.
Dosering 20 L Batch: 1.048 OG = 1 jästpaket, ingen förkultur
Dosering 1.050-1.065 OG = 2 jästpaket eller 1 Jästpaket +1 L förkultur.
Dosering 1.065 OG = 3 jästpaket eller 1 jästpaket +2 L förkultur.
Flockning Medium - Hög
Flytande / Torr Flytande Jäst
Jästemperatur 21 - 24°C
Jästtyp Cider
Jästtyp Vin
Utjäsningsgrad 75 - 100%
Förvaringsanvisning I kyl
Storlek 40 ml

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.