Champagne WLP715
White Labs
För jäsning av champagne, cider och torra viner.
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recension, klicka HÄR!Klassisk jäst som används för att producera champagne, cider och torra viner. Detta är en ren och neutral jäst.
Alkoholtolerans | ABV 18 % |
Dosering | OBS!: Detta är en allmän beräkning. Normalt räcker ett jästpaket till 19 liter öl då du oftast väljer en jäst anpassad för ölstilen du har bryggt. |
Dosering | 20 L Batch: 1.048 OG = 1 jästpaket, ingen förkultur |
Dosering | 1.050-1.065 OG = 2 jästpaket eller 1 Jästpaket +1 L förkultur. |
Dosering | 1.065 OG = 3 jästpaket eller 1 jästpaket +2 L förkultur. |
Flockning | Medium - Hög |
Flytande / Torr | Flytande Jäst |
Jästemperatur | 21 - 24°C |
Jästtyp | Cider |
Jästtyp | Vin |
Utjäsningsgrad | 75 - 100% |
Förvaringsanvisning | I kyl |
Storlek | 40 ml |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.