Canadian / Belgian Ale | Wyeast 3864
Wyeast
En alkoholtollerant jäststam som producerar komplexa och välbalanserade belgiska abbey-ales
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recensionEn alkoholtollerant jäststam som producerar komplexa och välbalanserade belgiska abbey-ales.
Banan- och fruktestrar kompletteras med låga nivåer av fenoler samt viss syrlighet. Esternivåerna kan ökas med högre vörtstyrka och varmare jästemperaturer.
PASSAR: Belgiska Dubbel och Trippel.
INSTRUKTIONER:
- Produktionsdatumet på jästen påverkar hur många dagar innan du behöver smacka påsen. Är det t.ex. 1 månad från produktionsdatum smackar du påsen 1 dag innan bryggning. Två månader = 2 dagar osv.
- Gör alltid förkultur/starter på flytande jäst.
Alkoholtolerans | ABV 12% |
Dosering | 1 pkt / 19-20 L - Förkultur rekommenderas |
Flockning | Medium |
Flytande / Torr | Flytande Jäst |
Jästemperatur | 18 - 27°C |
Jästtyp | Belgisk |
Utjäsningsgrad | 75 - 79% |
Förvaringsanvisning | I kyl |
Storlek | 125 ml |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.