Brettanomyces Bruxellensis WLP650
White Labs
Klassisk stam som används i sekundärjäsning av belgiska ölstilar och lambics.
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recensionBrettanomyces Bruxellensis WLP650 är en klassisk jäststam som används i sekundärjäsningen vid bryggning av Belgiska ale så som Lambics. Ett historiskt bryggeri i Belgien använder denna stam i sekundärjäsningen och vid flaskning för att producera den typiska smaken på dess öl.
WLP650 producerar en mellanintensiv, jordig karaktär till det färdiga ölet.
PASSAR: Lambic
Alkoholtolerans | ABV 12% |
Dosering | 1 rör till ca 20 liter |
Flockning | Låg - Medium |
Flytande / Torr | Flytande Jäst |
Jästemperatur | 29°C |
Jästtyp | Brettanomyces - Bakterier |
Utjäsningsgrad | 85% |
Förvaringsanvisning | I kyl |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.