Belgian Sour Mix WLP655 | REA
White Labs
Passerat eller kort bäst före-datum. Förkultur rekommenderas!
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recensionBelgian Sour Mix WLP655 är en unik jäst- och bakterieblandning av Brettanomyces, Saccharomyces, Lactobacillus och Pediococcus.
Belgian Sour Mix WLP655 är perfekt när du vill klona traditionella spontanjästa belgiska ale.
PASSAR: T.ex. vid kloning av spontanjästa belgiska ale.
Alkoholtolerans | ABV 12% |
Dosering | 1 rör till ca 20 liter |
Flockning | Låg - Medium |
Flytande / Torr | Flytande Jäst |
Jästemperatur | 27 - 29°C |
Jästtyp | Brettanomyces - Bakterier |
Jästtyp | Belgisk |
Utjäsningsgrad | 70 - 80% |
Förvaringsanvisning | I kyl |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.