0

Belgian Lambic Blend | Wyeast 3278

Wyeast


Passar vid bryggning av Flanders Red Ale, Fruktlambic, Gueuze, Lambic


  • Finns i lager: 3 st
99 kr
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension

Belgian Lambic Blend innehåller både jäst- och bakteriekulturer som är viktig för produktionen av spontanjästa öl i Lambic-regionen.

Belgian Lambic Blend består av en belgisk ale stam, en sherrystam, två brettanomyces-stammar, en lactobacillus-kultur och en pediococcus-kultur. Tillsammans bildar dom den smakprofil som önskas i öl bryggda i Bryssel. Lambic Blend ger ett torrt öl.

PASSAR: Lambic och liknande spontanjäst öl.

INSTRUKTIONER:

  • Produktionsdatumet på jästen påverkar hur många dagar innan du behöver smacka påsen. Är det t.ex. 1 månad från produktionsdatum smackar du påsen 1 dag innan bryggning. Två månader = 2 dagar osv. 
  • Gör alltid förkultur/starter på flytande jäst. 
Alkoholtolerans ABV 11%
Dosering 1 pkt / 19-20 L - Förkultur rekommenderas
Flockning Medium
Flytande / Torr Flytande Jäst
Jästemperatur 17 - 24°C
Jästtyp Brettanomyces - Bakterier
Jästtyp Belgisk
Utjäsningsgrad 70 - 80%
Förvaringsanvisning I kyl
Storlek 125 ml

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.