0

Belgian Dark Ale | Wyeast 3822

Wyeast


Denna unika belgiska alejäst producerar mycket syra tillsammans med en balanserad ester- och fenolproduktion. Framhäver Maltprofilen.


  • Finns i lager: 3 st
99 kr
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension

Denna unika belgiska alejäst producerar mycket syra tillsammans med en balanserad ester- och fenolproduktion. Den framhäver maltprofilen och speciellt starka smaker som de av av mörkare malt och socker får första parkett. Hög alkoholtolerans. Kryddig, syrlig och torr med en mycket komplex avslutning.

Denna Wyeast-jäststam har klassificerats som Saccharomyces cerevisiae var. diastaticus med hjälp av snabb PCR-analys. Denna stam bär STA1-genen, som är "signatur" -genen för Saccharomyces cerevisiae var. diastaticus och finns i alla diastaticus-stammar.

Passar: Oud Bruin, Belgian Dark Strong Ale, Golden Strong Ale, Frukt och kryddöl.

Alkoholtolerans ABV 12%
Dosering 1 pkt / 19-20 L
Dosering Aktivatorn i påsen gör att du kan hälla i jästslurryn direkt utan att göra en förkultur/starter. Slå till på paketet så ampullen i påsen går sönder och paketet sväller upp. Vid starkare vört kan man behöva göra en förkultur.
Flockning Medium
Flytande / Torr Flytande Jäst
Jästemperatur 18 - 27°C
Jästtyp Belgisk
Jästtyp Övrig Jäst
Jästtyp Ale
Utjäsningsgrad 74 - 79%
Förvaringsanvisning I kyl
Storlek 125 ml

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

Vanliga frågor

Q: Kan jag handla på plats hos er?
A: Vi är en renodlad e-handel och har ingen butik. Däremot går det utmärkt att hämta din order på plats hos oss. Är du nyfiken på en specifik produkt eller en rundtur kan du boka in en tid så visar vi den mer än gärna för dig! Vår personal brygger öl själva och använder produkterna vi säljer. Kontakta veronica@maltmagnus.se för mer information.

Q: Hur snabbt får jag svar?
A: Snabbt! Vi finns på telefon mellan 07.00-15.00 alla arbetsdagar, ring växeln på 019-18 97 90.  Skicka e-post till oss på info@maltmagnus.se. Vill du nå oss utöver arbetstid kan du kontakta oss via vår Facebook eller Instagram med ett direktmeddelande. 

Q: När levereras mina varor?
A: Vi skickar vanligtvis din order inom 1-2 arbetsdagar från vårt lager. Har du bråttom väljer du till MM-Express i kassan, då skickar vi samma dag om du lagt din order innan kl. 10.00. Vi skickar våra varor med Bring där transporttiden beräknas ta vanligtvis mellan 1-2 arbetsdagar, beroende på valt alternativ + din orts leveransbestämmelser.