Belgian Abbey II | Wyeast 1762
Wyeast
Perfekt till starka belgiska ales och barley wines.
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recensionBelgian Abbey II är perfekt när du ska brygga belgiska mörka starka ale.
Jästen har en relativt ren profil vilket låter malten och etanolkaraktären framträda. Vid högre jästemperaturer eller starkare vört bildas mycket delikata fruktestrar.
PASSAR: Belgiska starka ölstilar och barley wines.
INSTRUKTIONER:
- Produktionsdatumet på jästen påverkar hur många dagar innan du behöver smacka påsen. Är det t.ex. 1 månad från produktionsdatum smackar du påsen 1 dag innan bryggning. Två månader = 2 dagar osv.
- Gör alltid förkultur/starter på flytande jäst.
Alkoholtolerans | ABV 12% |
Dosering | 1 pkt / 19-20 L - Förkultur rekommenderas |
Flockning | Medium |
Flytande / Torr | Flytande Jäst |
Jästemperatur | 20 - 24°C |
Jästtyp | Belgisk |
Utjäsningsgrad | 74 - 78% |
Förvaringsanvisning | I kyl |
Storlek | 125 ml |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.