0

Belgian Abbey II | Wyeast 1762

Wyeast


Perfekt till starka belgiska ales och barley wines.


  • Finns i lager: 2 st
99 kr
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension

Belgian Abbey II är perfekt när du ska brygga belgiska mörka starka ale.

Jästen har en relativt ren profil vilket låter malten och etanolkaraktären framträda. Vid högre jästemperaturer eller starkare vört bildas mycket delikata fruktestrar. 

PASSAR: Belgiska starka ölstilar och barley wines.

INSTRUKTIONER:

  • Produktionsdatumet på jästen påverkar hur många dagar innan du behöver smacka påsen. Är det t.ex. 1 månad från produktionsdatum smackar du påsen 1 dag innan bryggning. Två månader = 2 dagar osv. 
  • Gör alltid förkultur/starter på flytande jäst. 
Alkoholtolerans ABV 12%
Dosering 1 pkt / 19-20 L - Förkultur rekommenderas
Flockning Medium
Flytande / Torr Flytande Jäst
Jästemperatur 20 - 24°C
Jästtyp Belgisk
Utjäsningsgrad 74 - 78%
Förvaringsanvisning I kyl
Storlek 125 ml

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.