Appalachian Tart WLP631
White Labs
Appalachian Tart WLP631 är en specialblandning av Kveik och Lactobacillus Sp. som designats för skapa en milt fruktigt och syrligt öl. Att jäsa med båda jäst och bakterier samtidigt ger en snabbare och renare syrlig profil. OBS! Bör inte användas vid bryggning av öl över 5-7 IBU.
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recensionAppalachian Tart WLP631 är en specialblandning av Kveik och Lactobacillus Sp. som designats för skapa en milt fruktigt och syrligt öl. Att jäsa med båda jäst och bakterier samtidigt ger en snabbare och renare syrlig profil.
OBS! Bör inte användas vid bryggning av öl över 5-7 IBU.
PASSAR: Berliner Weisse, Gose eller experimentella öl.
REKOMMENDATION: Vi rekommenderar att alltid göra förkultur på flytande jäst.
Alkoholtolerans | ABV 10% |
Dosering | OBS!: Detta är en allmän beräkning. Normalt räcker ett jästpaket till 19 liter öl då du oftast väljer en jäst anpassad för ölstilen du har bryggt. |
Dosering | 20 L Batch: 1.048 OG = 1 jästpaket, ingen förkultur |
Dosering | 1.050-1.065 OG = 2 jästpaket eller 1 Jästpaket +1 L förkultur. |
Dosering | 1.065 OG = 3 jästpaket eller 1 jästpaket +2 L förkultur. |
Flockning | Medium |
Flytande / Torr | Flytande Jäst |
Jästemperatur | 27 - 37°C |
Jästtyp | Kveik |
Jästtyp | Brettanomyces - Bakterier |
Jästtyp | Övrig Jäst |
Utjäsningsgrad | 75 - 85% |
Förvaringsanvisning | I kyl |
Storlek | 40 ml |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.