0

Appalachian Tart WLP631 | REA

White Labs


Passerat eller kort bäst före-datum.


  • Finns i lager: 4 st
89 kr ( -44% )
49 kr
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension

Appalachian Tart WLP631 är en specialblandning av Kveik och Lactobacillus Sp. som designats för skapa en milt fruktigt och syrligt öl. Att jäsa med båda jäst och bakterier samtidigt ger en snabbare och renare syrlig profil. 

OBS! Bör inte användas vid bryggning av öl över 5-7 IBU.

PASSAR: Berliner Weisse, Gose eller experimentella öl.

REKOMMENDATION: Vi rekommenderar att alltid göra förkultur på flytande jäst.

Alkoholtolerans ABV 10%
Dosering OBS!: Detta är en allmän beräkning. Normalt räcker ett jästpaket till 19 liter öl då du oftast väljer en jäst anpassad för ölstilen du har bryggt.
Dosering 20 L Batch: 1.048 OG = 1 jästpaket, ingen förkultur
Dosering 1.050-1.065 OG = 2 jästpaket eller 1 Jästpaket +1 L förkultur.
Dosering 1.065 OG = 3 jästpaket eller 1 jästpaket +2 L förkultur.
Flockning Medium
Flytande / Torr Flytande Jäst
Jästemperatur 27 - 37°C
Jästtyp Kveik
Jästtyp Brettanomyces - Bakterier
Jästtyp Övrig Jäst
Utjäsningsgrad 75 - 85%
Förvaringsanvisning I kyl
Storlek 40 ml

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.