West Yorkshire Ale | Wyeast 1469
Wyeast
Den här stammen producerar ale med tydlig maltkaraktär
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recensionWest Yorkshire Ale Wyeast 1469 producerar ale med tydlig maltkaraktär men jäser ut torrt och ger ett välbalanserat öl.
Wyeast 1469 ger måttliga smaker av nötter och stenfruktestrar. Passar perfekt för flask- eller fatlagrade bitters, ESB och mild ales.
Flockar bra och behöver oftast ingen filtrering för att få ett klart öl.
PASSAR: Bitters, Brown Ales, engelsk IPA
JÄSTSTAM: Saccharomyces Cerevisiae
INSTRUKTIONER:
- Produktionsdatumet på jästen påverkar hur många dagar innan du behöver smacka påsen. Är det t.ex. 1 månad från produktionsdatum smackar du påsen 1 dag innan bryggning. Två månader = 2 dagar osv.
- Gör alltid förkultur/starter på flytande jäst.
Alkoholtolerans | ABV 9% |
Dosering | 1 pkt / 19-20 L - Förkultur rekommenderas |
Flockning | Hög |
Flytande / Torr | Flytande Jäst |
Jästemperatur | 18 - 22°C |
Jästtyp | Ale |
Utjäsningsgrad | 67 - 71% |
Förvaringsanvisning | I kyl |
Storlek | 125 ml |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.