London Ale | Wyeast 1028
Wyeast
Används ofta för starkare ale där man önskar högre utjäsningsgrad
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recensionLondon Ale Wyeast 1028 används ofta till öl med hög vörtstyrka där högre utjäsningsgrad önskas.
Wyeast 1028 har en rik mineralprofil som är djärv, krispig med viss fruktighet.
PASSAR: Stout, porter och starka mörka öl.
JÄSTSTAM: Saccharomyces Cerevisiae
INSTRUKTIONER:
- Produktionsdatumet på jästen påverkar hur många dagar innan du behöver smacka påsen. Är det t.ex. 1 månad från produktionsdatum smackar du påsen 1 dag innan bryggning. Två månader = 2 dagar osv.
- Gör alltid förkultur/starter på flytande jäst.
Alkoholtolerans | ABV 11% |
Dosering | 1 pkt / 19-20 L - Förkultur rekommenderas |
Flockning | Låg - Medium |
Flytande / Torr | Flytande Jäst |
Jästemperatur | 15 - 22°C |
Jästtyp | Ale |
Utjäsningsgrad | 73 - 77% |
Förvaringsanvisning | I kyl |
Storlek | 125 ml |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.