0

London Ale III | Wyeast 1318 | REA

Wyeast


Passerat eller kort bäst före-datum.


  • Finns i lager: 4 st
119 kr ( -50% )
59 kr
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension, klicka HÄR!

London Ale III Wyeast 1318 kommer från ett traditionellt bryggeri i London, England.

Wyeast 1318 har en underbar välbalanserad malt- och humleprofil samt lämnar en viss restsötma.

London Ale III har blivit väldigt populär vid bryggning av New England IPA / NEIPA, också kända som Juice och Hazy IPAs med sin fruktighet.

PASSAR: NEIPA, Brittiska Bitters, Brittiska Pale Ale och IPAs, Brown Ale

JÄSTSTAM: Saccharomyces Cerevisiae

INSTRUKTIONER:

  • Produktionsdatumet på jästen påverkar hur många dagar innan du behöver smacka påsen. Är det t.ex. 1 månad från produktionsdatum smackar du påsen 1 dag innan bryggning. Två månader = 2 dagar osv. 
  • Gör alltid förkultur/starter på flytande jäst.

 

Alkoholtolerans ABV 10%
Dosering 1 pkt / 19-20 L - Förkultur rekommenderas
Flockning Hög
Flytande / Torr Flytande Jäst
Jästemperatur 18 - 23°C
Jästtyp Ale
Utjäsningsgrad 71 - 75%
Förvaringsanvisning I kyl
Storlek 125 ml

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

Namnet Wyeast betyder mycket för vår region, eftersom det är det indianska namnet för Mt. Hood. Enligt legenden var det en episk strid mellan två bröder, Wyeast och Klickitat, om den vackra Loowit. Kampen var så hård att den store Anden förvandlade dem alla till berg. Klickitat blev Mount Adams, Loowit blev Mount St Helens och Wyeast blev Mount Hood. Denna region är rik på hantverksdrycker och jäsningskultur, och hemort till några av de bästa bryggerierna i världen. Sedan 1986 har Wyeast Laboratories i Hood River, Oregon, USA tillhandahållit förstklassiga fermenteringsprodukter.