Lactobacillus Brevis WLP672 | REA
White Labs
Passerat eller kort bäst före-datum. Förkultur rekommenderas!
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recension, klicka HÄR!Lactobacillus Brevis WLP672 är en stavformad Lactobacillus-bakterie som används för att sura ner öl antingen genom traditionell surningsteknik eller i gryta (kettle souring).
Den här stammen producerar mer mjölksyra än Lactobacillus Delbrueckii WLP677.
Rekommenderad högsta temperatur är 40°C.
Alkoholtolerans | ABV 10% |
Dosering | 1 rör till ca 20 liter |
Flockning | Låg |
Flytande / Torr | Flytande Jäst |
Jästemperatur | 20 - 40°C |
Jästtyp | Brettanomyces - Bakterier |
Utjäsningsgrad | 80% |
Förvaringsanvisning | I kyl |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.