x

#{title}

#{text}

x

#{title}

#{text}
x

#{title}

#{text}
x

#{title}

#{text}
Produkter
Nyheter
 
Expressorder
29.00kr

 
     
 

I denna kategori har du möjlighet att skapa flera separata påsar med önskad vikt, detta för att du enkelt ska kunna bygga ihop dina egna recept färdiguppvägt att bara hälla i och mäska in. Det går till så att du väljer sort, typ samt önskad mängd som vanligt men för varje klick på köpknappen skapas en ny påse. Om du önskar justera mängden i varje påse eller ta bort påse, gå till kundvagn och justera där. Priset som visas är för krossad malt per kg. Hel malt ger avdrag med 2 kr och Dubbelkrossad tillägg med 2 kr per kg. Ompackningsavgift är 12 kr per ompackning. Största påsstorlek är 10 kg så vid köp av 12 kg blir det en påse på 10 kg och en påse på 2 kg och därmed 2 ompackningsavgifter.

Hittar du inte den maltsort du söker?
Vi har i de flesta fall en likvärdig ersättningsmalt från någon av våra leverantörer (se nedan). Om du är osäker vilken du ska välja kontakta oss på:
info@maltmagnus.se
Saknar du någon maltsort från våra leverantörer (se ovan) som vi inte lagerför så kan vi såklart ta hem den med nästa leverans. För beställning kontakta oss på: order@maltmagnus.se

Hela Säckar
Du kan köpa Obrutna säckar hel malt, Briess säckar väger 22.68kg, Flakes 11.34 och övriga sorter 25kg, Ange total vikt som vanligt. Ingen ompackning tillkommer.
OBS Hela säckar kan ej sändas med DHL Servicepoint eller Mypack.