Endozym Protease GF | 250 g | AEB
AEB
Används för att brygga Glutenreducerade öl samt motverkar s.k chill haze.
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recensionEndozym Protease GF används för att brygga glutenreducerade öl och även för att motverka s.k chill haze. Endozym Protease GF bryter effektivt ner proteiner, inklusive gluten utan att påverka skumstabiliteten i ölet.
ANVÄNDNING: 2-6 g/hL (100 liter) tillsätts i kyld vört under överföringen till jästanken.
Ursprung | Aspergillus niger & Bacillus subtilis |
Vikt | 250 g |
Dosering | 2-6 g/hL (100 L) | Tillsätts i kall vört innan jäsning |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.
MaltMagnus är exklusiv distributör av AEB´s produkter i Sverige, Norge, Danmark och Finland.
AEB Group är ledande inom tillverkning av bl.a ingredienser för vin-, öl-, dryck- och livsmedelsindustrin i över 50 år.