0

Candi Syrup | Simplicity | REA

Candi Syrup, Inc


Passerat eller kort bäst före datum.
Detta är en mycket ljus kandisirap. Vissa säger att den har en subtil smak av citrus, medans andra säger att dom förnimmer honungssmaker.


  • Finns i lager: 11 st
119 kr ( -42% )
69 kr
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension, klicka HÄR!

Passerat eller kort bäst före datum.

Simplicity har en helt perfekt balans av jäsningsbara sockerarter.

Passar väldigt bra till Saison, Tripel och Golden Ale. Detta är en mycket ljus kandisirap. Vissa säger att den har en subtil smak av citrus, medans andra säger att dom förnimmer honungssmaker.

Simplicity har ca 70% jäsbart socker. På en 20 liters batch ger 1 st paket en ökning i SG med 1.007.

Tillsätts vid flame out ca 60 sekunder efter att värmeelementet har stängts av.

OBS! Om sirapen har kristalliserats lägger du påsen i ett varmt vattenbad så återgår den till sin ursprungliga form.

°EBC 2
Innehåller Socker från sockerbetor, vatten.
Vikt 454 g

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

2009 bildade en liten grupp ett partnerskap för att undersöka de enkla men smakrika smakerna i Candi Sirap i europeisk stil. Vi köpte Candi Sirap från inhemsk import här i USA och direkt från hela världen. Den belgiska, nederländska och amerikanska importen fungerade som grund för våra första test. Vår avsikt i början var att hitta ett sätt att skapa en konsekvent och tillförlitlig källa till det allra bästa av denna gamla världs traditionella bryggelixir. Vad vi upptäckte under detta projekt var inget annat än anmärkningsvärt. Inom två år kunde vi inte bara tillverka de krävande recepten för att replikera dessa siraper, vi kunde överträffa dem långt i smak och prestanda med bara naturliga ingredienser. Ett stort antal processupptäckter realiserades av vårt team som representerade livsmedelsindustrin, verkstadsindustrin, den formella analytiska industrin och med stöd från de många sockerproducenter och förädlingsföreningar, vilka alla var unikt nödvändiga i våra mål. En av de stora fördelarna med att ha ett amerikanskt företag specialiserat på tillverkning av premium candi sirap är konsekvent tillgänglighet och en överlägsen kvalitet som nu också erkänns i Europa. Med erkännandet och stöd från amerikanska bryggerier har vi nu ett sätt att försäkra att bryggare i Nordamerika och Europa kommer att ha en produkt för att ta sin bryggning till nya höjder i internationella tävlingar.

Candi Syrup, Inc. bildades med hjälp av professionella på många nivåer inom industrin, inklusive sockerindustrin, universitet och en samling partners som var välutbildade inom sina respektive områden och även skickliga problemlösare och bryggerier. Att skapa en verkligt exceptionell produkt har inneboende belöningar. Att nå tillbaka till den amerikanska andans innovativa rötter är den mest tillfredsställande aspekten av att skapa en enkel, men helt naturlig produkt som vår. Efter att ha skapat världsklass candi sirap efter en gammaldags tradition är vi angelägna om att dela den som en produkt som är värdig för hantverksbryggeritraditionen. Genom de svar som hittills samlats in från "Craft Brewers" som har använt våra produkter kan vi säga att Candi Syrup, Inc. har de finaste bryggtillsatserna i världen.

MaltMagnus är exklusiv distributör för Candi Syrup i Sverige.