0

White Sorghum Syrup | Flytande | Briess | 1.5 Kg

Briess


Glutenfritt maltextrakt


Mängdrabatt
Antal Pris Spara
Över 5 st 203 kr 10%

  • Finns i lager: 85 st
225 kr
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension, klicka HÄR!

White Sorghum Syrup är ett ljust glutenfritt flytande maltextrakt, kallas även LME (Liquid Malt Extract).  Sorghum (Durra) hör till släktet gräs.

I Kina är durra sedan lång tid en av de vanligaste råvarorna vid framställning av spritdrycker. Durra används också för framställning av mat och djurfoder. Durra räknas som det femte viktigaste sädesslaget i världen. I Nigeria, Sydafrika och Lesotho används Durra för framställning av öl, bland annat den lokala versionen av Guiness.

Passar bra till bryggning av glutenfritt öl!

Ursprung USA
Mer info Glutenfri
Dosering 1.5 kg ger ca 8 - 10 liter normalstarkt glutenfri öl
°EBC 5.91
Flytande / Torkat Flytande
Ingredienser extrakt av durrakorn, vatten
Näringsvärde per 100 g Energi - 1339 kJ/320 kcal, Fett - 0.5 g, varav mättat fett - 0.0 g, varav transfetter - 0.0g, Natrium - 100 mg, Kolhydrater - 76 g, varav sockerarter - 40 g, kostfibrer - < 1 g, Protein - 2 g, Vitamin D - 0 mg, Kalcium - 19 mg, Järn - 0.6 mg, Kalium - 1030 mg
Nettovikt 1.5 kg
Ursprung Tillverkad i USA av icke-EU produkter

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

Briess tradition startade 1876 av Ignatius Briess som började mälta korn hemma i Moravia i Tjeckoslovakien.

Idag är Briess Malt & Ingredients Co. en erkänd ledare vad gäller utveckling och framtagning av specialmalt till den amerikanska craft beer industrin. De producerar fler maltsorter än något annat företag i världen och sätter standarden vad gäller unika smaker, färger och prestanda.

Du kan köpa Briess produkter av MaltMagnus.se