Wheat Malt | Bindewald
Bindewald
Tysk vetemalt från Bindewald. Wheat Malt ger en mjuk, krämig och frisk smak av vetemjöl. | Färg: °EBC 5
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recension, klicka HÄR!Tysk vetemalt från Bindewald. Wheat Malt ger en mjuk, krämig och frisk smak av vetemjöl.
Vetemalt används i huvudsak i bryggning av veteöl och olika varianter av ale. Vetemalt kan också användas i lageröl för att justera smak och skumstabilitet.
PASSAR: Wheat Beer, Lager Beer
REKOMMENDERAD GIVA:
- omkring 50% i veteöl
- upp till 20% i lageröl.
Typ | Vete |
Typ | Basmalt |
Tillverkare | Bindewald |
°EBC | 5 |
°L | 2 |
Land | Tyskland |
Sädeslag | VETE |
Bäst före | Hel malt 12 månader. Krossad malt 6 månader från packdatum |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.
MALT ÄR VÅR PASSION!
Våra Mälterier, Bischheim, Kirchheimbolanden och Wiesenttal ligger mitt i en av de mest bördiga kornodlingsregionerna i sydvästra Tyskland. Vi förser dig snabbt och pålitligt med högkvalitativ korn- och vetemalt, raffinerade aromatiska malter, rostade maltmjöl och maltflingor. Produktionen ligger på ungefär 100 000 ton årligen.