Chocolat
Castle Malting
Chocolat från Castle Malting är en belgisk chokladmalt. Chocolat är en kraftigt rostad malt med en mörkbrun färg, därav har den fått sitt namn. Chocolat används för att justera färg samt bidra med en nötig, rostad smak i ölet. Chocolat är mindre bitter än typ svartmalt. | Färg: °EBC 900
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recension, klicka HÄR!Chocolat från Castle Malting är en belgisk chokladmalt.
Chocolat är en kraftigt rostad malt med en mörkbrun färg, därav har den fått sitt namn. Chocolat används för att justera färg samt bidra med en nötig, rostad smak i ölet. Chocolat är mindre bitter än typ svartmalt.
PASSAR: Brown Ale, Strong Ale, Porter, Stout m.fl.
REKOMMENDERAD GIVA:
- upp till 7%
Typ | Rostad |
Typ | Chokladmalt |
Tillverkare | Castle Malting |
°EBC | 900 |
°L | 338 |
Land | Belgien |
Sädeslag | KORN, kan innehålla spår av VETE |
Bäst före | Hel malt 12 månader. Krossad malt 6 månader från packdatum |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.