The Big Apple 11 g
WHC Lab
The Big Apple låter äpplena spela en central roll vilket producerar en mycket ren och krispig cider.
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recension, klicka HÄR!The Big Apple ger en ren jäsningsprofil och producerar minimala svavelföreningar vilket bevarar den naturliga äppelkaraktären i din cider.
FÖRDELAR:
- Konsekvent prestanda även på stora batcher
- Effektiv sockeromvandling
- Tolererar ett brett spektrum av jäsningstemperaturer
- Sedimenterar väl vilket bidrar till klarning
The Big Apple bibehåller smakintegriteten även med varierande äppelblandningar och ger produktkonsistens året runt. Den är särskilt lämpad för kontinuerliga jäsningssystem och höggraviditetsmust.
PASSAR: Cider
Dosering | 0.2-0.4 g/Liter |
Flytande / Torr | Torrjäst |
Jäststam | Saccharomyces bayanus |
Jästemperatur | 12 - 30°C |
Jästtyp | Cider |
Förvaringsanvisning | I kyl |
Storlek | 11 g |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.
Innovation and flavour are at the core of WHC Lab. We’re constantly developing cutting-edge fermentation solutions that keep you ahead of the curve through the latest advancements in brewing and distilling biotechnology.