Banana Split 500 g
WHC Lab
Banana Split är en mästare i att producera höga nivåer av isoamylacetat, föreningen som är ansvarig för den härliga banansmaken, som är underbart balanserad av mycket subtila undertoner av äpple, nejlika och plommon.
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recension, klicka HÄR!WHC Labs Banana Split är en Hefeweizen-jäst för den som vill brygga exceptionella veteöl som sticker ut från mängden. Härledd från den berömda Weihenstephan-stammen men det som skiljer denna stam från andra veteölstammar på marknaden är att det inte är en diastatisk stam.
Banana Split är en mästare i att producera höga nivåer av isoamylacetat, föreningen som är ansvarig för den härliga banansmaken, som är underbart balanserad av mycket subtila undertoner av äpple, nejlika och plommon. Det är en orkester av fruktiga och kryddiga aromater som dansar i gommen och skapar en verkligt unik smakupplevelse. För dem som vill förstärka banansmaken, höj helt enkelt jäsningstemperaturen.
Banana Split Hefeweizen-jäst är din biljett till att skapa veteöl som är som en explosion av smaker. Lyft dina bryggder med denna extraordinära jäststam och skilj ut ditt hantverk från konkurrenterna. Gör inte bara öl! Gör intryck med Banana Split.
Syresättning och/eller återhydrering kan vara fördelaktigt, men inte nödvändigt.
PASSAR: Hefeweizen
Alkoholtolerans | ABV 12% |
Dosering | 0.5-1.5 g/ liter |
Flockning | Låg - Medium |
Flytande / Torr | Torrjäst |
Jästemperatur | 19 - 24°C |
Jästtyp | Veteölsjäst |
Utjäsningsgrad | 73 - 80% |
Förvaringsanvisning | I kyl |
POF+/- | POF+ |
STA1 | Negativ |
Storlek | 500 g |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.
Innovation and flavour are at the core of WHC Lab. We’re constantly developing cutting-edge fermentation solutions that keep you ahead of the curve through the latest advancements in brewing and distilling biotechnology.