0

Keg WaSsher

SS BrewTech


Smidigt sätt att rengöra, skölja och desinficera ditt Corneliusfat


 • Finns i lager: 2 st
2 999 kr
{{ price }}
 • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
 • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
 • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension

Keg WaSsher från SS Brewtech gör det möjligt för hembryggare att på ett enkelt och smidigt sätt rengöra sin Corneliusfat.

Tag bara bort locket på fatet, sätt in spraykulan i öppningen. Se till att Keg WaSsherns bottenplatta av silikon sitter ordentligt mot fatets öppning. Skruva fast den. Sätt i kulkopplingarna i fatet, vänd fatet upp och ner och sänk ner WaSshern i en 30-liters jäshink med rengöringslösning så pumpen dränks. Starta pumpen och låt WaSshern göra jobbet!

Du behöver inte montera bort kulventiler, öl- och gasrör (dip tubes). Dessa rengörs samtidigt som resten av fatet!

 • Sköter sig själv
 • Dränkbar pump som tål kemikalier
 • Passar vanliga Corneliusfat med kulkopplingar
 • Kraftfull CIP Spray Ball
 • Allt passar i en vanlig 30-liters jäshink
 • Monteras och av-monteras enkelt
 • Rengöring, sköljning och desinficering sker med med samma enhet. Ex. en hink med rengöringsmedel, en med rent vatten och en med desinficeringsmedel.

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

Vanliga frågor

Q: Kan jag handla på plats hos er?
A: Vi är en renodlad e-handel och har ingen butik. Däremot går det utmärkt att hämta din order på plats hos oss efter du har fått SMS om att din order är färdig. Är du nyfiken på en specifik produkt eller en rundtur kan du boka in en tid så visar vi den mer än gärna för dig! Vår personal brygger öl själva och använder produkterna vi säljer. Kontakta veronica@maltmagnus.se för mer information.

Q: Hur snabbt får jag svar?
A: Snabbt! Vi finns på telefon mellan 07.00-15.00 alla arbetsdagar, ring växeln på 019-18 97 90. Skicka e-post till oss på info@maltmagnus.se. Vill du nå oss utöver arbetstid med enklare frågor kan du kontakta oss via vår Facebook eller Instagram med ett direktmeddelande. Frågor gällande order, reklamation m.m skickas alltid till info@maltmagnus.se

Q: När levereras mina varor?
A: Vi skickar vanligtvis din order inom 1-2 arbetsdagar från vårt lager. Har du bråttom väljer du till MM-Express i kassan, då skickar vi samma dag om du lagt din order innan kl. 10.00. Vi skickar våra varor med Bring och PostNord där transporttiden till en Pick Up Point / Service Point / Business Parcel beräknas ta vanligtvis mellan 1-2 arbetsdagar, beroende på din orts leveransbestämmelser. Home Delivery är ca 3-10 arbetsdagar beroende på ort.