0

Kumlabacken

MaltMagnus


Kumlabacken


  • Finns i lager: 211 st
139 kr
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension

Vi på MaltMagnus är stolta Kumlingar som beslutade oss för att skapa en lokal produkt för att få Kumlaborna att sträcka på sig lite extra.

Kumlabacken är staplingsbar och rymmer 21st 33 cl ölflaskor. Den kan även användas på många andra olika sätt, förvaring av prylar, som blomlåda, till böcker, egengjord saft eller....ja bara din fantasi sätter gränsen!

Kumlabacken är hantverksmässigt tillverkad lokalt i Kumla. Den är behandlad med järnvitrol vilket gör att träet kommer bli mörkare och åldras vackert med tiden, ställ den gärna solljust för att få en mörkare ton.

Längd 37 cm
Djup 24.5 cm
Bredd 22.3 cm

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

Vanliga frågor

Q: Kan jag handla på plats hos er?
A: Vi är en renodlad e-handel och har ingen butik. Däremot går det utmärkt att hämta din order på plats hos oss efter du har fått SMS om att din order är färdig. Är du nyfiken på en specifik produkt eller en rundtur kan du boka in en tid så visar vi den mer än gärna för dig! Vår personal brygger öl själva och använder produkterna vi säljer. Kontakta veronica@maltmagnus.se för mer information.

Q: Hur snabbt får jag svar?
A: Snabbt! Vi finns på telefon mellan 07.00-15.00 alla arbetsdagar, ring växeln på 019-18 97 90. Skicka e-post till oss på info@maltmagnus.se. Vill du nå oss utöver arbetstid med enklare frågor kan du kontakta oss via vår Facebook eller Instagram med ett direktmeddelande. Frågor gällande order, reklamation m.m skickas alltid till info@maltmagnus.se

Q: När levereras mina varor?
A: Vi skickar vanligtvis din order inom 1-2 arbetsdagar från vårt lager. Har du bråttom väljer du till MM-Express i kassan, då skickar vi samma dag om du lagt din order innan kl. 10.00. Vi skickar våra varor med Bring och PostNord där transporttiden till en Pick Up Point / Service Point / Business Parcel beräknas ta vanligtvis mellan 1-2 arbetsdagar, beroende på din orts leveransbestämmelser. Home Delivery är ca 3-10 arbetsdagar beroende på ort.