Roasted Barley | Crisp
Crisp Malting Group
Roasted Barley från Crisp Malt är tillverkad av omältat korn. Färgen är så gott som kolsvart och smaken är lik mörkt, bittert rostat kaffe. I stouts ger kombinationen av Chocolate Malt, Black Malt and Roasted Barley en utmärkt komplexitet och balans. Tänk på att rostad malt och korn ökar syran i mäsken. | Färg: °EBC 1250
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recensionRoasted Barley från Crisp Malt är tillverkad av omältat korn. Färgen är så gott som kolsvart och smaken är lik mörkt, bittert rostat kaffe. I stouts ger kombinationen av Chocolate Malt, Black Malt and Roasted Barley en utmärkt komplexitet och balans. Tänk på att rostad malt och korn ökar syran i mäsken.
PASSAR: Stouts
REKOMMENDERAD GIVA:
- upp till 5%
Typ | Rostad |
Typ | Omältad |
Tillverkare | Crisp Malting Group |
°EBC | 1250 |
°L | 469 |
Land | Storbritannien |
Sädeslag | KORN |
Bäst före | Hel malt 12 månader. Krossad malt 6 månader från packdatum |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.
Crisp Malting Groups historia startade när Frederick och hans bror George Smith som ägde en kvarn och 288 acres i Little Ryburgh. De expanderade och köpte land i East Dereham och Wells innan de bestämde sig att börja mälta och de startade ett mälteri i Dereham.