Acid Fermo Brew | 500 g
AEB
500 g - Tillverkad i Sverige - Fermo Brew Acid är en naturlig jäststam (Lachancea termotholerans) som producerar en hög koncentration av mjölksyra. Den är kompatibel med alla konventionella jäst och de flesta jäsningsmetoder, vilket gör att du kan producera en mängd olika traditionella och moderna suröl.
Mängdrabatt
Antal | Pris | Spara |
---|---|---|
2 - 999 st | 826 kr | 13% |
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recension, klicka HÄR!Fermo Brew Acid är en naturlig jäststam (Lachancea termotholerans) som producerar en hög koncentration av mjölksyra.
Fermo Brew Acid är kompatibel med alla konventionella jäst och de flesta jäsningsmetoder, vilket gör att du kan producerar en mängd olika traditionella och moderna suröl.
Fermo Brew Acid tillsätts först i jäsningsprocessen. Låt den sura ner vörten till pH 3.8-3.2. När rätt pH-värde är nått, pitchar du den vanliga jästen.
ÖLSTILAR: Sour Beer
JÄSTSTAM: Lachancea termotholerans
Filer
Tillverkningsland | Sverige |
Alkoholtolerans | ABV 7.2% |
Dosering | 1 g / liter (80-100 g/hL) |
Flytande / Torr | Torrjäst |
Jästemperatur | 12 - 25°C |
Jästtyp | Suröl |
Förvaringsanvisning | I kyl |
Storlek | 500 g |
Mer info | GMO-fri | ALLERGEN-fri |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.
MaltMagnus är exklusiv distributör av AEB´s produkter i Sverige, Norge, Danmark och Finland.
AEB Group är ledande inom tillverkning av bl.a ingredienser för vin-, öl-, dryck- och livsmedelsindustrin i över 50 år.