0

Jodgubbspuré 1 l

 Les vergers Boiron


Les vergers Boiron Ambient fruktpuré är ett enkelt sätt att tillsätta frukt till dina öl, fruktviner, mjöd, cocktails, kombucha mm.


  • Finns i lager: 5 st
195 kr
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension, klicka HÄR!

 Les vergers Boiron Ambient fruktpuré är ett enkelt sätt att tillsätta frukt till dina öl, fruktviner, mjöd, cocktails, kombucha mm.

Denna jordgubbspuré tillverkas i Frankrike med enbart frukt, inget tillsatt socker.

 Les vergers Boiron Ambient fruktpuré kan förvaras i rumstemperatur och kan hällas direkt i din jästank utan att du behöver koka och sterilisera frukten först.

En till två förpackningar per 20 liters sats öl eller mjöd ger dig vanligtvis all fruktighet du behöver. En förpackning ger en lätt smak medan två förpackningar ger en mer uttalad fruktsmak.

Boiron Ambient Fruit Purees kräver inte kylning och kan förvaras i rumstemperatur (under 25°C). När fruktpuréerna har öppnats måste de förvaras i kylskåp och förbrukas inom 8 dagar.

  • 100 % ren frukt/grönsaker
  • 8 g socker / 100 g
  • pH 3.45
Storlek 1 liter
Förvaring Under 25°C
Ingredienser 99.9% jordgubbar, 0.1 morotsjuice

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

Les vergers Boiron, historien om en familj och... frukt.


I början av Les vergers Boiron fanns en passion för frukt. Familjen Boiron, ursprungligen från Ardèche-regionen i Frankrike, startade ett frukthandelsföretag. Några år senare tog verksamheten fart och företaget Boiron Frères utvecklades snabbt. De flyttade från Les Halles i Paris till Rungis-marknaden 1969.
Pierre Boiron, grundarens son, lanserade sedan en stor innovation. Dessertmakare och konditorer letade efter praktisk och konsekvent användning av produkterna året runt. VD:n för Les vergers Boiron skapade sedan en fruktbearbetningsaktivitet - värmebehandlad specifikt för varje frukt, sedan djupfryst - vilket är den bästa tekniken, även idag, för att hålla fruktens smak, konsistens och färskhet intakt. Proffs välkomnade entusiastiskt denna färdiga fruktpuré. För att tillfredsställa deras behov och särskilja sig från konkurrenter så utvecklade Pierre Boiron nya fruktreferenser - röd frukt, exotisk frukt - såväl som innovativa förpackningar som den termoformade brickan eller flaskan med hällkar.


2005 tog Alain Boiron, Pierres son, över på Les vergers Boiron.
2010 flyttade alla aktiviteter till en ultramodern plats i Valence, Drôme. Det var nästan en återgång till deras rötter. Expansionen fortsätter: Les vergers Boiron kommer att marknadsföra 15 000 ton fryst frukt och grönsaker i år över hela världen.