Enzyme Malt
Viking Malt
Används för att kompensera malt med lågt enzyminnehåll | Färg: °EBC 3
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recension, klicka HÄR!Enzyme Malt produceras av antingen 2- eller 6-radigt vårkorn. Maltningsprocessen är sådan att det ska bevara enzymaktiviteten så hög som möjligt.
Används ofta vid tillverkning av t.ex whisky eller ren alkohol. Kan användas för att kompensera för malt med lågt enzyminnehåll eller tillsättas när hög utjäsbarhet önskas vid t.ex för starkare öltyper.
Typ | Specialmalt |
Tillverkare | Viking Malt |
°EBC | 3 |
°L | 2 |
Land | FINLAND |
Sädeslag | KORN, kan innehålla spår av VETE |
Bäst före | Hel malt 12 månader. Krossad malt 6 månader från packdatum |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.