BEST Heidelberg
BESTMALZ
BEST Heidelberger är särskilt lämpad för framställning av ljusa öl. Färg: °EBC 2.9
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recension, klicka HÄR!BEST Heidelberg är en malt tillverkad av speciella kornsorter som är mindre benägna att färgas under mältningsprocessen.
BEST Heidelberger är särskilt lämpad för framställning av ljusa öl. Proteinhalten i malten är vanligtvis något lägre än i en klassisk Pilsener-malt från motsvarande skörd, men den har höga extraktvärden och mycket aktiva enzymer.
PASSAR: Basmalt för Pale Ales, Pale Premium Pilsner och Pilsner och andra ljusa ölsorter.
REKOMMENDERAD GIVA:
- Upp till 100%
Typ | Basmalt |
Typ | Pilsnermalt |
Tillverkare | BESTMALZ |
°EBC | 2.9 |
°L | 1.65 |
Land | Tyskland |
Sädeslag | KORN, kan innehålla spår av VETE |
Bäst före | Hel malt 12 månader. Krossad malt 6 månader från packdatum |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.
Under många år har den traditionella och familjeägda mältningskoncernen Palatia Malz med sitt BESTMALZ-varumärke förlitat sig på hantverksmässig "långsam" mältning kombinerat med toppmodern teknologi. Företaget har implementerat avancerad livsmedelsteknik och elektroniskt stödda processer som ständigt styr produktion, kvalitet och logistik. Malt- och spannmålsspecialiteterna säljs till en lång rad kunder i Tyskland och utomlands, både direkt och genom certifierade distributörer. MaltMagnus är generalagent för BESTMALZ i Sverige och Finland.