BEST Chocolate
BESTMALZ
BEST Chocolate ger dig choklad, mörk kola, kaffe och nötter och kan användas med givor på upp till 10 % utan att det utvecklas en bitter och kärv smak. Det färdiga ölets skum förblir ljust. Färg: °EBC 800 - 1000
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recension, klicka HÄR!BEST Chocolate ger dig choklad, mörk kola, kaffe och nötter och är en idealisk malt för bryggning med rostad malt. På grund av den skonsamma rostningsprocessen undviks märkbart bittra smaker till stor del, vilket också kan demonstreras av de jämförelsevis mycket låga pyrazinhalterna. Det betyder att BEST Chocolate kan användas för att brygga mycket behagliga mörka till svarta öl, med givor på upp till 10 %, utan att dessa öl utvecklar en bitter kärv smak. Det färdiga ölets skum förblir ljust.
PASSAR: Alla ölstilar för att intensifiera färgen, för Schwarzbier, Bocks, Alt, Brown Ale, Porter, bruna öl, Stouts och alla andra mörka till svarta ölstilar med en mild rostad eller kaffeton.
REKOMMENDERAD GIVA:
- upp till 10%
Typ | Rostad |
Typ | Chokladmalt |
Tillverkare | BESTMALZ |
°EBC | 900 |
°L | 338 |
Land | Tyskland |
Sädeslag | KORN, kan innehålla spår av VETE |
Bäst före | Hel malt 12 månader. Krossad malt 6 månader från packdatum |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.
Under många år har den traditionella och familjeägda mältningskoncernen Palatia Malz med sitt BESTMALZ-varumärke förlitat sig på hantverksmässig "långsam" mältning kombinerat med toppmodern teknologi. Företaget har implementerat avancerad livsmedelsteknik och elektroniskt stödda processer som ständigt styr produktion, kvalitet och logistik. Malt- och spannmålsspecialiteterna säljs till en lång rad kunder i Tyskland och utomlands, både direkt och genom certifierade distributörer. MaltMagnus är generalagent för BESTMALZ i Sverige och Finland.