BEST Caramel® Munich II
BESTMALZ
Förutom den mörkare färgen så ökar aromkomponenterna som påminner om mandel och brödskorpa jämfört med BEST Caramel® Munich I. Subtila rostade toner kompletterar profilen Färg: °EBC 110 - 130
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recension, klicka HÄR!BEST Caramel® Munich II är den mellersta malten i BEST Caramel® Munich-linjen när det gäller färg. Förutom den mörkare färgen ökar även aromkomponenterna som påminner om mandel och brödskorpa. Subtila rostade toner kompletterar profilen. Tack vare den speciella karamelliseringsprocessen uppnås en mycket enhetlig karamellbildning i malten vilket underlättar bryggningsprocessen och bidrar till en behaglig aromprofil i det färdiga ölet.
PASSAR: Märzen, veteöl, Bock och alla mörka ölstilar.
REKOMMENDERAD GIVA:
- Upp till 50%
Typ | Karamellmalt |
Tillverkare | BESTMALZ |
°EBC | 120 |
°L | 45 |
Land | Tyskland |
Sädeslag | KORN, kan innehålla spår av VETE |
Bäst före | Hel malt 12 månader. Krossad malt 6 månader från packdatum |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.
Under många år har den traditionella och familjeägda mältningskoncernen Palatia Malz med sitt BESTMALZ-varumärke förlitat sig på hantverksmässig "långsam" mältning kombinerat med toppmodern teknologi. Företaget har implementerat avancerad livsmedelsteknik och elektroniskt stödda processer som ständigt styr produktion, kvalitet och logistik. Malt- och spannmålsspecialiteterna säljs till en lång rad kunder i Tyskland och utomlands, både direkt och genom certifierade distributörer. MaltMagnus är generalagent för BESTMALZ i Sverige och Finland.