BEST Black Malt
BESTMALZ
BEST Black Malt ger smakprofiler av bitter choklad och milt till starkt kaffe i ölet beroende på giva. Skummet förblir konsekvent ljust. Färg: °EBC 1100 - 1200
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recension, klicka HÄR!BEST Black Malt rostas mer intensivt än BEST Chocolate och är idealiskt lämpad för mycket mörka till svarta öl som behöver en behaglig rostad ton. Beroende på mängden som används uppnås smakprofiler av bitter choklad och milt till starkt kaffe i ölet. Trots den mer intensiva rostningsprocessen undviker den skonsamma metoden obehagligt bittra smaktoner. Skummet förblir konsekvent ljust.
PASSAR: Alla sorters öl för färg- och smaksättning, Schwarzbier, Bock, Alt, Starkbier, Porter och alla andra mycket mörka till svarta specialöl med rostade eller kaffetoner.
REKOMMENDERAD GIVA:
- upp till 5%
Typ | Rostad |
Tillverkare | BESTMALZ |
°EBC | 1150 |
°L | 432 |
Land | Tyskland |
Sädeslag | KORN, kan innehålla spår av VETE |
Bäst före | Hel malt 12 månader. Krossad malt 6 månader från packdatum |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.
Under många år har den traditionella och familjeägda mältningskoncernen Palatia Malz med sitt BESTMALZ-varumärke förlitat sig på hantverksmässig "långsam" mältning kombinerat med toppmodern teknologi. Företaget har implementerat avancerad livsmedelsteknik och elektroniskt stödda processer som ständigt styr produktion, kvalitet och logistik. Malt- och spannmålsspecialiteterna säljs till en lång rad kunder i Tyskland och utomlands, både direkt och genom certifierade distributörer. MaltMagnus är generalagent för BESTMALZ i Sverige och Finland.