BEST Beechwood Smoked
BESTMALZ
BEST Beechwood Smoked är malt som röks över de finaste bokträden och ger ölet dess typiska smak som påminner om lägereldar och mycket starkt om rökt skinka. Färg: °EBC 3-8
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recension, klicka HÄR!BEST Beechwood Smoked är malt som röks över de finaste bokträden och ger ölet dess typiska smak som påminner om lägereldar och mycket starkt om rökt skinka. Malten är idealisk för både öl- och whiskyproduktion. För initial användning rekommenderar vi 10% i maltnotan, som kan ökas till 100% tack vare dess höga enzymatiska kraft. Man bör komma ihåg att den fulla rökiga aromen vanligtvis bara utvecklas efter jäsning och lagring.
PASSAR: Bock, whisky, olika mörka öl, rauchbier och veteöl
REKOMMENDERAD GIVA:
- upp till 100%
Typ | Rökmalt |
Typ | Basmalt |
Tillverkare | BESTMALZ |
°EBC | 6 |
°L | 3 |
Land | Tyskland |
Sädeslag | KORN, kan innehålla spår av VETE |
Bäst före | Hel malt 12 månader. Krossad malt 6 månader från packdatum |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.
Under många år har den traditionella och familjeägda mältningskoncernen Palatia Malz med sitt BESTMALZ-varumärke förlitat sig på hantverksmässig "långsam" mältning kombinerat med toppmodern teknologi. Företaget har implementerat avancerad livsmedelsteknik och elektroniskt stödda processer som ständigt styr produktion, kvalitet och logistik. Malt- och spannmålsspecialiteterna säljs till en lång rad kunder i Tyskland och utomlands, både direkt och genom certifierade distributörer. MaltMagnus är generalagent för BESTMALZ i Sverige och Finland.