1 säck innehåller ca: 200 L risskal, vikten per säck varierar mellan ca: 15 - 20 kg. Används för att lufta upp maltbädden
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recension, klicka HÄR!Risskal används för att lufta upp maltbädden och underlätta utmäskning och lakning. Man undviker helt enkelt att få stopp i maltbädden så att vörten kan flöda fint.
Risskal ger varken färg eller smak till din bryggd och behöver ej krossas eftersom det bara är skal. Den är mer effektivt än havreskal eftersom det är "fluffigare" och luftar upp maltbädden bättre.
Rekommenderad giva: 200 g till 5 kg malt
Typ | Omältad |
Tillverkare | Brew Ferm |
Land | BELGIEN |
Sädeslag | ris, kan innehålla spår av VETE |
Bäst före | 24 månader från förpackningsdatum |
Hel / Krossad | Hel |
Ursprung | Italien |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.