Old English 500 g
WHC Lab
Old English är känd för sin höga utjäsning vilket säkerställer att dina ales jäser ut till perfektion och uppnår önskad torrhet samtidigt som maltens och humlens egenskaper skiner igenom.
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recension, klicka HÄR!Old English är en stam från den legendariska Burton stammen och erbjuder en inkörsport till att tillverka ale som förkroppsligar Englands rika och anrika smaker.
Old English är känd för sin höga utjäsning vilket säkerställer att dina ales jäser ut till perfektion och uppnår önskad torrhet samtidigt som maltens och humlens egenskaper skiner igenom. Old English håller esterbildningen under jäsningen till ett minimum vilket skapar en ren och tydlig profil som visar upp den sanna essensen av din valda ölstil. Dessutom betyder dess anmärkningsvärda ABV-tolerans och jäshastighet att du kan tänja på gränserna för alkoholhalten samtidigt som du bibehåller konsistens och kvalitet. Old English är ett utmärkt val för bryggning med hög alkoholhalt.
Syresättning och/eller återhydrering kan vara fördelaktigt, men inte nödvändigt.
PASSAR: Amber Ale, Pale Ale, Porter, Stouts, West Coast IPA, Imperial Stout, Double IPA och Brown Ale
Alkoholtolerans | ABV 14% |
Dosering | 0.5-1.5 g/ liter |
Flockning | Medium - Hög |
Flytande / Torr | Torrjäst |
Jästemperatur | 18 - 22°C |
Jästtyp | Ale |
Utjäsningsgrad | 78 - 85% |
Förvaringsanvisning | I kyl |
POF+/- | POF- |
STA1 | Negativ |
Storlek | 500 g |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.
Innovation and flavour are at the core of WHC Lab. We’re constantly developing cutting-edge fermentation solutions that keep you ahead of the curve through the latest advancements in brewing and distilling biotechnology.