Mango Madness 500 g
WHC Lab
Mango Madness jäser snabbt vid höga temperaturer och ger aromer av guava och mango samt ger höga nivåer av biotransformation.
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recension, klicka HÄR!Mango Madness, en innovativ och banbrytande jäststam som valts ut för att revolutionera bryggprocessen med sin unika aromatiska profil, termotoleranta egenskaper och förmåga att påskynda jäsningen.
Mango Madness ger aromer av guava och mango samt ger höga nivåer av biotransformation. En diacetylrast behövs inte med denna jäststam.
Torrhumling kan utföras vid temperaturer i intervallet 15°C till 25°C och "hop creep" är lägre än hos andra stammar.
Syresättning och/eller återhydrering kan vara fördelaktigt, men inte nödvändigt.
PASSAR: Brown Ale, Imperial Stout, New England IPA, Pale Ale, Stouts, West Coast IPA, DIPA och Amber Ale
Alkoholtolerans | ABV 17% |
Dosering | 0.3-1 g/ liter |
Flockning | Låg |
Flytande / Torr | Torrjäst |
Jästemperatur | 31 - 37°C |
Jästtyp | Ale |
Utjäsningsgrad | 76 - 80% |
Förvaringsanvisning | I kyl |
POF+/- | POF- |
STA1 | Negativ |
Storlek | 500 g |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.
Innovation and flavour are at the core of WHC Lab. We’re constantly developing cutting-edge fermentation solutions that keep you ahead of the curve through the latest advancements in brewing and distilling biotechnology.