0

Hornindal 11 g

WHC Lab


Vid högre temperaturer ger Hornindal dig tropiska fruktestrar och avslöjar en symfoni av mandarin-, ananas- och mangosmaker som kommer att lämna dina brygger sprängfyllda med levande och exotiska frukttoner. 


  • Finns i lager: 39 st
62 kr
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension, klicka HÄR!

En distinkt pärla som härrör från Hornindalsregionens rika farmhousetradition i Norge. Precis som andra kveikstammar är Hornindal en termotolerant jäststam men den ger en unik twist till din bryggresa.

En av de framstående egenskaperna hos Hornindal, och kveik i allmänhet, är dess förmåga att hantera högre temperaturer. När värmen stiger ökar också produktionen av tropiska fruktestrar och avslöjar en symfoni av mandarin-, ananas- och mangosmaker som kommer att lämna dina bryggder sprängfyllda med levande och exotiska frukttoner. Oavsett om du brygger en djärv IPA, en uppfriskande pale ale eller beger dig in i en värld av mörka och rika imperial stouts så tar Hornindal och lägger till ett lager av komplexitet, smak och balans till din öl.

Syresättning och/eller återhydrering kan vara fördelaktigt, men inte nödvändigt.

PASSAR: Amber Ale, Brown Ale, Double IPA, Imperial Stout, IPA, New England IPA, Pale Ale, Porter, Red Ale, Stout, West Coast IPA

Alkoholtolerans ABV 14%
Dosering 0.3-1 g/ liter
Flockning Hög
Flytande / Torr Torrjäst
Jästemperatur 28 - 37°C
Jästtyp Kveik
Utjäsningsgrad 73 - 80%
Förvaringsanvisning I kyl
POF+/- POF-
STA1 Negativ
Storlek 11 g

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

Innovation and flavour are at the core of WHC Lab. We’re constantly developing cutting-edge fermentation solutions that keep you ahead of the curve through the latest advancements in brewing and distilling biotechnology.