0

Bavarian Weizen WLP351 | Ekologisk

White Labs


Bavarian Weizen WLP351 är perfekt att använda när du vill brygga traditionell tysk veteöl.

Vid köp av flytande färskjäst så skickas den alltid med kylklamp.


  • Finns i lager: 1 st
169 kr
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension, klicka HÄR!

Det här är före detta Yeast Lab W51, beskrivningen som ursprungligen användes av Yeast Lab stämmer fortfarande: "Denna stam producerar ett klassiskt veteöl i tysk stil, med kryddiga fenoliska övertoner som påminner om kryddnejlika."

Pitchning och temperatur kommer att dramatiskt påverka smaken och aromen av denna stam. För att producera mer klassiska egenskaper hos stilen så rekommenderas underpitchning.

PASSAR: Weissbier & Weizenbock

PurePitch Next Generation innehåller mer jäst än den vanliga förpackningen och ger dig en konsekvent cellkoncentration på 7,5 miljoner celler/ml. Med denna pitch rate klarar du dig för det mesta med ett paket. Vid jäsning under 16 grader eller vid ett OG på över 1.075 så rekommenderas förkultur eller dubbla mängden jäst. Den nya förpackningen är även försedd med skruvkork så du slipper klippa upp förpackningen. Avsedd för 20 liter vört.

* Vid köp av flytande färskjäst så skickas den alltid med kylklamp. För att köpa till fler kylklampar, se relaterad produkt nedan.

Alkoholtolerans ABV 15%
Flockning Låg
Flytande / Torr Flytande Jäst
Jästemperatur 19 - 21°C
Jästtyp Veteölsjäst
Utjäsningsgrad 75 - 82%
Förvaringsanvisning I kyl
POF+/- POF+
STA1 Positiv
Storlek 70 ml
Ingredienser vatten, KORN, jäst
Övrigt Ekologisk

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.