0

Hydrometer

AllA France


Enkel hydrometer.


  • Finns i lager: 482 st
49 kr
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner
3 / 5

Hydrometer för att mäta vörtstyrkan. Denna hydrometer mäter över ett brett mätområde

Utförande: Enkel. Kommer i skyddande förpackning.

Kalibrering: Fabrikskalibrerad vid +20°C. Du måste själv kalibrera hydrometern genom att hälla upp vatten som är +20°C i ett mätglas, lägga i hydrometern och avläsa vart vattenytspänningen hamnar på hydrometern. Ibland kan det vara så att den inte hamnar på exakt 0, utan t.ex. ett streck över eller under 0. Det du gör då är att ha med det i beräkningarna när du mäter din vörtstyrka.

Uträkning ABV: (OG - FG) x 131,25

Längd 285 mm
Skala Oechsle: -10 till +110
Andreas• 2019-07-15

Köp inte denna!! Jag köpte 2st hydrometrar och båda diffar hela 3 enheter!! Riktigt värdelöst när det står att hydrometern skall vara kalibrerad i 20c. Jag gjorde min mätning i exakt 20c varmt vatten oxå.

Carl-Fredrik• 2019-04-05

Funkar bra, dock så diffar min ca 3 ”enheter”, det var vara tur att jag läste beskrivningen på denna sida innan jag mätte vörten.

Thomas• 2019-02-20

Bättre än den jag fick med i mit startkit från annan leverantör

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

Vanliga frågor

Q: Kan jag handla på plats hos er?
A: Vi är en renodlad e-handel och har ingen butik. Däremot går det utmärkt att hämta din order på plats hos oss efter du har fått SMS om att din order är färdig. Är du nyfiken på en specifik produkt eller en rundtur kan du boka in en tid så visar vi den mer än gärna för dig! Vår personal brygger öl själva och använder produkterna vi säljer. Kontakta veronica@maltmagnus.se för mer information.

Q: Hur snabbt får jag svar?
A: Snabbt! Vi finns på telefon mellan 07.00-15.00 alla arbetsdagar, ring växeln på 019-18 97 90. Skicka e-post till oss på info@maltmagnus.se. Vill du nå oss utöver arbetstid med enklare frågor kan du kontakta oss via vår Facebook eller Instagram med ett direktmeddelande. Frågor gällande order, reklamation m.m skickas alltid till info@maltmagnus.se

Q: När levereras mina varor?
A: Vi skickar vanligtvis din order inom 1-2 arbetsdagar från vårt lager. Har du bråttom väljer du till MM-Express i kassan, då skickar vi samma dag om du lagt din order innan kl. 10.00. Vi skickar våra varor med Bring och PostNord där transporttiden till en Pick Up Point / Service Point / Business Parcel beräknas ta vanligtvis mellan 1-2 arbetsdagar, beroende på din orts leveransbestämmelser. Home Delivery är ca 3-10 arbetsdagar beroende på ort.