0

Ball Lock Adapter | Liquid | TC 34 mm | Brewtools

Brewtools


Brewtools Ball Lock Adapter gör att du kan tappa öl via en kulkoppling till 34 mm TC-anslutning på t.ex. din Unitank.  Insidan av adaptern har M16-gängor för anslutning av Brewtools tillbehör.


Mängdrabatt
Antal Pris Spara
10 - 19 st 224 kr 10%
20 - 999 st 199 kr 20%

  • Finns i lager: 7 st
249 kr
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension

Brewtools Ball Lock Adapter gör att du kan tappa öl via en kulkoppling till 34 mm TC-anslutning på t.ex. din Unitank. 

Insidan av adaptern har M16-gängor för anslutning av Brewtools tillbehör.

Invändig Gänga M16
Anslutning 34 mm Tri-Clamp
Anslutning Kulkoppling

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

Brewtools är ett varumärke som ägs av Apparatus AS, ett produktdesignföretag. Företagsvisionen är 'Hållbar innovation' och vi arbetar hårt för att se till att Brewtools produktlinje återspeglar denna vision om kvalitet och smarta lösningar.

Varumärket Brewtools är ett resultat av år av dedikerat arbete, långa nätter och många goda öl. Vår vision är att designa och bygga bryggningsutrustning som ger entusiasm och kärlek för ölbryggningsprocessen.

Vi arbetar med några fantastiska tillverkare som tillverkar de delar vi behöver. Många delar byggs för hand av människor som älskar metallbearbetning, CNC-bearbetning, svetsning och polering. Vi älskar när delar är byggda för att hålla hela livet. Vi monterar och testar alla bryggningssystem i våra egna anläggningar i Grimstad, i södra Norge. 

Våra styrsystem kommer alltid att vara hjärtat i våra produkter. Vi har några riktigt hängivna maskin- och mjukvaruutvecklare som hjälper oss att bygga de system vi designar till högsta standard och göra dem framtidssäkra. Vi tror på att vi bör integrera våra system med den beräknings- och receptprogramvara du redan använder i stället för att utforma våra egna.