0

Glycol Chiller Adapter Kit | Grainfather

Grainfather


Grainfather Glycol Chiller Adapter Kit passar i de flesta jäskärl och ger dig möjlighet att kontrollera temperaturen, både värme och kyla tillsammans med Grainfathers Glykolkylare. Dessutom har det Grainfathers senaste Wi-Fi kontroller.


  • Finns i lager: 4 st
2 195 kr
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension, klicka HÄR!

Med Grainfather Glycol Chiller Adapter kit kan du enkelt styra temperaturen i ditt jäskärl tillsammans med Grainfathers Glycol Chiller. Grainfather Glycol Chiller Adapter kit är enkel att använda och går att använda i flertalet modeller av jäskärl. Med Grainfather Glycol Chiller Adapter kit får du både kylning och uppvärmning för att ge en så stabil jästemperatur som möjligt.

Grainfather Glycol Chiller Adapter kit består av en kylspiral som monteras i en gummipropp, med tre hål så det finns plats för jäsrör eller blow-off, ner i jäskärlet. Spiralen kopplas sedan samman med Grainfathers Glycol Chiller.

Kontrollenheten är samma som i Grainfathers Conical Fermenter Pro och sköter värmeelementet och glykolkylarens pump. Kontrollenheten har stöd för Wi-Fi samt Grainfathers app vilket erbjuder användaren möjligheten att övervaka och styra jäsningen på distans. Temperaturproben monteras på utsidan av jäskärlet eller i ett dykrör.

Värmeelementet monteras med självhäftande tejp på sidan av jäskärlet.

 

Effekt Värmeelementet 30 W
Längd Strömsladd: 2 m
Längd Sladd värmeelement: 2 m
Längd Slangar (med isolering): 2x2 m
Storlek Kylspiral: 52 cm hög, 12 cm bred

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.